Cosul De Cumparaturi

Termeni si conditii

Termeni generali

Ademary este denumirea comerciala a societății ADEMARY CONSULTING S.R.L., cu sediul în Sat Sîntandrei, Comuna Sîntandrei, Nr. 548, Județ Bihor, având număr înregistrare în Registrul Comerțului  J05/2678/2006, CUI 19671481. Societatea ADEMARY CONSULTING S.R.L. nu desfășoară niciun fel de activitate la sediul social.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului https://www.beautysmart.ro/ ADEMARY CONSULTING S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Cumpărător/client este considerată oricare persoană fizică sau juridică care folosește serviciile magazinului online.

Interfața de utilizator a rețelei de date menținută de proprietarul Webshopului este rețeaua de date (INTERNET). Datorită caracteristicilor sale, este disponibilă atât pe plan intern cât și internațional.

Date de contact

Program de lucru:   9:00 – 17:00

e-mail: office@beautysmart.ro

telefon: 0771 015 402

Cont bancar: RO74BTRLRONCRT0668697701

Drepturi de autor

Continutul site-ului https://www.beautysmart.ro/ este proprietatea ADEMARY CONSULTING S.R.L 

ADEMARY CONSULTING S.R.L garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul beautysmart.ro , in interes personal si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societății fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea ADEMARY CONSULTING S.R.L.sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: office@beautysmart.ro și vă vom raspunde in maxim 3 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale

Informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de ADEMARY CONSULTING S.R.L exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc. Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre angajații ADEMARY CONSULTING S.R.L.

ADEMARY CONSULTING S.R.L nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Pentru mai multe informatii privitoare la securitatea datelor va invitam sa accesati pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

Garantia produselor

Produsele comercializate de ADEMARY CONSULTING S.R.L nu sunt contrafacute.

Modalitatea de comandă

Comanda plasată de client în magazinul online este confirmată automat prin e-mail, ce conține datele clientului (informații de facturare și expediere), cod de comandă, data comenzii, cantitatea și lista detaliată a produselor comandate, prețul produselor, informații privind livrarea, costul produselor, suma finală care trebuie plătită și modalitatea de plată aleasă.  Acest e-mail de confirmare are doar un scop informativ și informează cumpărătorul despre recepționarea comenzii.  Societatea, pentru lipsă  stoc, modificarea prețului de achiziție sau a termenului de livrare va transmite o notificare clientului, care are opțiunea de anulare sau modificare a comenzii. Un contract între părți este creat atunci când firma informează cumpărătorul printr-un e-mail, despre data estimată de primire sau livrare a comenzii. Comanda plasată reprezintă acceptarea încheierii unui contract la distanță în mod electronic.

Contractul se bazează și are în vedere Legea europeană a drepturilor consumătorilor Dispoziții ale Directivei 2011/83 / UE a Parlamentului European și a Consiliului. 

Dacă clientul a trimis comanda sa, dar observă o greșeală în informațiile aflate în e-mail-ul de confirmare, în decurs de cel mult  1 (una) zi, va  informa societatea prin e-mail sau telefon pentru a evita livrarea unor comenzi eronate. Societatea ADEMARY CONSULTING S.R.L își rezervă dreptul de a verifica dacă datele clientului sunt autentice, o comandă cu informații invalide va fi anulată. După trimiterea comenzii în magazinul web, clientul poate anula comanda prin e-mail sau telefonic. Anularea comenzii este posibilă doar înainte de predarea coletului serviciului de curierat.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale pe teritoriul Romaniei si nu numai. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre ADEMARY CONSULTING S.R.L.

Cumpărătorul poate plătii pentru produsele și serviciile achiziționate în următoarele moduri:

În numerar în momentul primirii coletului;

Plată în avans: vom trimite factura în termen de 24 de ore de la primirea comenzii, dacă produsul este pe stoc. În caz de lipsă de stoc, vom notifica clientul, facturați doar în depozitul nostru de produse va fi trimis la primire. Contravaloarea comenzii trebuie virată în contul bancar indicat în factură. Coletul va fi  predat firmei de curierat în cel mult 1 (una) zi lucrătoare de la creditarea sumei în contul bancar.

Plata cu cardul: Puteți efectua plata comenzilor în siguranță cu cardul de credit/debit. Plata produselor comandate și care nu sunt existente pe stoc va fi efectuată în avans.

ADEMARY CONSULTING S.R.L nu percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile ADEMARY CONSULTING S.R.L si nici nu vor fi stocate de catre noi sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/ umparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor. 

Termenul de livrare pentru produsele aflate pe stoc este de 1-2 zile lucrătoare de la procesarea comenzii.

Termenul de livrare pentru produsele lipsă stoc este de 2-3 zile lucrătoare de la primirea mărfii comandate în depozitul ADEMARY CONSULTING S.R.L Dacă firma noastră nu poate îndeplini comanda în termenul indicat în confirmare, în toate cazurile va contacta cumpărătorul prin telefon sau e-mail cu privire la termenul presupus de livrare.

Curierul va confirma întotdeauna primirea numerarului și va da chitanță. Curierul nu poate accepta o plată parțială parțială. Cumpărătorul are obligația de a prelua întregul colet nefiind permisă deschiderea coletului în sensul achiziționării doar a unor produse dar poate refuza preluarea coletului. În caz de plătăcu ramburs, cumpărătorul achită curierului, suma totală care include contravaloarea produselor și costul de transport..

Taxe de expediere

 Tariful standard de livrare este de 19 lei pentru produsele expediate în România . Costul  exact al livrării va fi inclus  în e-mailul de confirmare a comenzii. Momentan  nu expediem colete in afara Romaniei.

Livrare nereușită

În cazul în care curierul nu reușește să livreze comanda la primul contact, acesta va încearca să contacteze clientul și să livreze comanda încă o dată. După aceea, firma va considera comanda invalidă și îl șterge. Societatea își rezervă dreptul de a solicita rambursarea costului de transport  pentru comenzile livrate dar nepreluate de cumpărător din culpa acestuia. Dacă același cumpărător efectuează o nouă comandă, firma noastră își rezervă dreptul de a cere plata în avans.

Procedură în cazul pachetului deteriorat

Pentru neregulile privind starea coletului la primire, colet deteriorat, rupt, etc se va întocmi în prezența curierului un proces-verbal în două exemplare, din care unul rămâne la curier iar celălalt va fi predat cumpărătorului. Reclamații ulterioare cu privire la starea coletului, la lipsă de conținut nu va fi luată în considerare. Nu ne asumăm responsabilitatea  pentru nicio lipsă de conținut sau daune care se reclamă după preluarea coletului, în lipsa unui proces verbal semnat de client și curier.

Drepturile și obligațiile consumatorului  

Conform O.U.G. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere. Produsul comandat trebuie returnat  în termen de 14 zile calendaristice de la data preluării de la curier. Cererile de retragere trebuie să fie făcute întotdeauna în scris în termenul specificat. Costurile aferente returului sunt suportate de cumpătrător. Societatea nu acceptă retur cu plata ramburs. Pentru retragreea din contract vă rugăm să utilizați adresa de e-mail office@beautysmart.ro sau nr. de telefon 0744.649.820, 0745.884.231, 0771.015.402.

 Contravaloare produselor se va returna în termen de 14 zile de la primirea produsului și numai dacă acesta îndeplinește condițiile de retur. 

Nu se admit pentru retur: 

  • Produse care au fost desfăcute;
  • Produse care au fost testate/utilizate;
  • Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori șterse;
  • Produse achiziționate de la alte magazine;
  • Produse neînsotite de documentele ce dovedesc achiziția (factura și/sau bon fiscal)
  • Produse cu ambalajele deteriorate în orice fel; 

Condiții de garanție

Societatea nu oferă garanție suplimentară celei înscrise pe produs de către producător și nu își asumă nicio responsabilitate față de defectele de fabricație sau neconformitatea conținutului produsului.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa office@beautysmart.ro. Orice conflict aparut intre clienti si societate se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si ADEMARY CONSULTING S.R.L pentru utilizarea acestui site.

ADEMARY CONSULTING S.R.L verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.

Comunicările scrise vor fi făcute pe adresa de e-mail office@beautysmart.ro sau prin poștă la adresa Sat Sîntandrei, Comuna Sîntandrei, Nr. 548, Județ Bihor

 

ANEXE

  1. MODEL FORMULAR DE RETRAGERE : 

 

 

 

CĂTRE

 ADEMARY CONSULTING S.R.L.

 

S.C ADEMARY CONSULTING S.E.L, persoană juridică română, cu sediul social în Santandrei, nr 548,  jud. Bihor, înregistrată la O.R.C. de pe lângă Tribunalul Bihor având număr de ordine în Registrul Comerțului J05/2678/2006, cod unic de înregistrare fiscală RO19671481  din data de ……….., identificator unic la Nivel European (EUID): ROONRC. J05/2678/2006, nr. tel. +40 0741015402, contact. vanzari@beautysmart.ro, în calitate de Administrator al site-ului și Vânzător

 

Subsemnatul/a ………………………………………………………….. identificat prin ……….. Seria ……….., nr. ……………………….., având C.N.P. ………………………………………………, cu domiciliul în ……………………., județul …………………….., str. ……………………………………………………, nr. …………….. în calitate de Cumpărător.

Înaintez prezenta cerere prin care vă informez cu privire la retragerea mea în termenul prevăzut de O.U.G. 34/2014 din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse, conform ID comandă nr. …………………………….

 

Produsele comandate sunt următoarele:

……………………………………………………………………………..

……………………………………………………………………………..

……………………………………………………………………………..

……………………………………………………………………………..

Cantitate:   ……………………….

Data plasării comenzii: …………………………..

Data livrării produselor: ………………………….

 

Data       Semnătura

…………………………

…………………………

Pentru cumpărături sigure
Plăți securizate prin BT!

© Beauty Smart 2024. Toate drepturile rezervate. In colaborare cu Perfect Pixel & PWP